Girls are like apples

Girls are like apples on trees.The best ones are at
the top of the trees. The boys don't want to reach
for the good ones because they are afraid of falling and getting hurt. Instead,they just get the rotten apples that are on the ground that aren't as good, but easy. So the apples at the top think there is something wrong with them, when, in reality, they are amazing. They just have to wait for the right boy to come along, the one who's brave enough to climb all the way to the top of the tree.

lite kort

God morgon! Sitter på skolan och ska försöka skriva en krönika, får se hur det går.
Är inte så pepp , tänker på honom hela tiden och är han inte i mina tankar på dagen så är han i mina drömmar på natten.
Men jag vet att det inte hade funkat längre , men tomheten är så fruktansvärt svår att hantera. :(
Men jag ska försöka se positivt och göra det jag kan för att gå vidare och lyssna.
Så glad för att jag har Dave, han är så jävla snäll och han förstår verkligen. Ibland är det lättare att bli tillsagd var man ska göra , istället för att få tips. Tipsen kan man följa om man vill men man behöver inte. Så det känns tryggt att ha någon som kan "ta mig i kragen" och säga att nu räcker det. Gör det lättare att "glömma" och gå vidare.

Har jag någon gång betytt något för dig?!

Är han borta ur mitt liv? 
Ja tyvärr så är han borta, jag är tydligen bara en börda för honom och jag har nog aldrig betytt något för honom egentligen. Om jag har det så har jag bara svårt att förstå det, jag är förvirrad och jag kan inte tänka. Men han kommer alltid finnas i mitt hjärta även fast han kanske inte tror på det.
Han ringde, och han skrek och skällde, jag lyssnar tydligen aldrig på vad han säger. Jag bara gnäller, men hur ska jag få honom att förstå?! Jag vill vara med honom, men han vill inte vara med mig, han vill inte ha mig som jag är känns som jag måste ändras hela tiden, och aldrig så blir jag bra nog.
Det ända jag skrev till honom, var att jag kanske inte kommer vara anträffbar under 7-14 dagar. För att jag behöver tid att tänka på vad jag vill och inte vill. Är det så jävla farligt?! Att få höra att man är en slyna var och varannan dag är inte något som är direkt kul eller bra. Jag har försökt att få honom att förstå att om man hör saker tillräckligt ofta och mycket så tror man på det tillslut. 
Jag vet inte vad jag ska göra, jag trodde jag gjorde det för mitt bästa, men jag ville inte såra honom. Men jag sårade honom lik förbannat.
Känns som jag kommer börja gråta vilken sekund som helst, men jag har bestämt mig för att inte göra det. Även om jag gråter så kommer det inte bli bättre, så varför gråta när man kan låta bli.

Sitter på skolan

Sitter på skolan , passar på att skriva nu när det är rast. :)
Somnade i alla fall till slut igår, efter mycket om och men. Känner mig fortfarande vilsen även fast  ett av mina bekymmer nästan är borta, vet bara inte varför det inte kan bli helt bra. Jobbigt att inte kunna sova för att man tänker på allt, och hur mycket man än försöker stänga av så går det inte.
Jag är både glad och bekymmrad på samma gång.
Jag är bekymmrad för allt som händer och har hänt, över olika saker som känns som de aldrig kommer försvinna. Jag är glad för att jag funnit en sån bra vän som jag har gjort, bara lite tråkigt att han bor ända bort i U.S.A :( Men jag ska åka och hälsa på så fort jag kan och har råd .
I just want to say how glad I am to have you as my friend <3 Thank you Dave :)

2 love someone

Om du inte kunde såra mig så mycket som du har /kommer att göra så skulle jag inte veta att jag verkligen älskar dig så mycket som jag gör. :( ♥
Kärlek gör ont, men jag tänker inte blotta strupen. Om man inte kan känna/ vågar hur ont det kan göra att älska någon eller hur mycket det kan såra en. Så får man aldrig heller veta hur det är att verkligen älska någon .
Om du inte kunde såra mig så mycket som du har /kommer att göra så skulle jag inte veta att jag verkligen älskar dig så mycket som jag gör. :( ♥

Kärlek gör ont, men jag tänker inte blotta strupen. Om man inte kan känna/ vågar hur ont det kan göra att älska någon eller hur mycket det kan såra en. Så får man aldrig heller veta hur det är att verkligen älska någon .
----------------------------------------------------------------------
If you could not hurt me as much as you have / will do, I would not know that I truly love you as much as I do. : (♥

Love hurts. If you can not feel how painful it can be to love someone or how much it can hurt you. So one can never know what it means to really love someone.

Bara massa bla bla bla

Tankarna snurrar. jag vet inte vart jag ska ta vägen längre, känns som jag inte vet vad som är rätt eller fel längre.
Jag vet inte om jag ska lyssna på mitt hjärta eller min hjärna, hade varit lättare om hjärtat och hjärnan tyckte samma sak . men det gör de ju tyvärr inte :(
Sitter i skolan och känns som jag skulle behöva ett längre lov, men inte då. Äsch man får försöka bita ihop och hålla ut till vecka 10 då det är lov igen ....

Längesen jag skrev!

Nu är det längesen jag skrev något på bloggen. Har haft mycket att tänka på och inte varit mig själv riktigt. Ibland känns det som jag bara vill ge upp. Men jag kan inte bara ge upp heller, för vad är det som blir bättre av det?! Jag tror inget blir bättre av det utan snarare sämre.
Nu är det iaf 2012 och nu får man hoppas att detta år blir bättre. Träffat nästan hela familjen inklusive alla 6 syskonbarn. Inte träffat pappa eller lillebror :( Tänk va tiden går fort, lillebror bli ju 2år  den 17e April :)
Älskar min familj och mina vänner även fast jag kanske inte alltid visar det. Men jag älskar dem verkligen, av hela mitt hjärta.
God jul och gott nytt år på er allihop i efterskott :) Önskar er en god fortsättning.

RSS 2.0