Maybe

Maybe I can not read your mind, but I can read your eyes. I can see if it's something that bothers you.
I know more then you know .

Svårt att le

Det är svårt att le,
när man helst vill gråta.
Det är svårt att hata,
när man helst vill förlåta.

I don't regret


Tankar hit och tankar dit.

Alla tankar snurrar. Vad ska jag göra?! Försöker att göra saker för att slippa tänka , men när jag slutar göra något så börjar allt snurra igen . Allt känns så konstigt, känner ingenting men ändå känner jag massor. Skrev en överklagan igår , kanske är därför jag känner mig konstig idag. Vet i alla fall att jag ska till skolan imorgon. Så det blir skola från 8:30- 14:00 sen blir det jobb strax efter kl 14 - kl 20. Lång dag men det kanske är bra också , att inte behöva tänka så mycket.
*suck* Livet är inte lätt när det är svårt och det är inte svårt när det är lätt heller. Men man får försöka se det positivt . Att alla dessa motgångar kommer vara positivt längre fram i livet. Försöka se det som att  det är för att man ska bli "starkare".

Unicef

fotograf: UNICEF/Roger Le Moyne

Måndag

Idag är det måndag och jag har varit på skolan och på möte. Jobbigt värre om jag ska vara ärlig, det var tungt men det var bara att försöka bita ihop och gå tillbaka till skolan efter mötet då jag går till kl 18 på måndagar.
Mitt hjärta käns tomt och jag vet inte varför! :( Imorgon är det tisdag och då är det tandläkaren som gäller. måste ju passa på innan man blir 20 för annars blir det så jävla dyrt.
Nu ska jag sova , God natt på er :)

Igår lördag

Igår var jag på 2 års kalas då min näst yngsta systerdotter fyllde år. Det var en härlig dag med nära och kära och fullt hus. Träffade lillebror och pappa, och syrran från borlänge. Tvungen att kliva upp ganska tidigt även då man inte hade sovit så bra men det var värt det.
Älskar er alla
Kim <3 (Syster)
Tina <3 (syster)
Maud <3 (Mamma)
Thomas <3 (Pappa)
Jacob<3 (Lillebror)
Casper <3 (systerson)
Jonna <3 (systerdotter)
Meja <3 (systerdotter)
Melvin <3 (systerson)
Hilma <3 (systerdotter och födelsedags barnet)
Towe <3 (systerdotter)
Bäbis <3 (syskonbarn, ligger dock fortfarande i magen på Tina)
Bäbis <3 (syskonbarn, ligger dock också fortfarande i magen men på Kim)
Göran <3 (svåger)
Magnus <3 ( svåger)
Camilla <3 (Mamma till lillebror)
Ilona <3 ( en kompis till Jonna och en kompis lillasyster)
Tony <3 (Görans lillebror)
Susanne <3 (Görans mamma)
Patrik <3 ( Susannes sambo?)
Rozzy<3 ( hund)
Lillan<3( hund)
Dexter <3 (hund)
Molly <3 (hund)
Sigge <3 (hund)
Chippen <3 (hund)
Sötnos <3 (katt)
Kattungar <3 (6st)
Listan var lång men alla fick plast i det "Stora" huset.

Sluta Hata

Sluta hata dig själv, för det finns inget att hata. Sluta hata andra , det drabbar bara dig själv. Att hata någon är slöseri på energie . Alla gillar inte alla och det finns inget som säger att man måste gilla alla. Men hata inte dig själv, älska dig själv som de personer tycker om dig gör. Och hata inte någon för det är bara slöseri på energie och det drabbar bara dig för de vet inte om det eller så bryr de sig inte...
Sluta hata dig själv, för det finns inget att hata. Sluta hata andra , det drabbar bara dig själv. Att hata någon är slöseri på energie . Alla gillar inte alla och det finns inget som säger att man måste gilla alla. Men hata inte dig själv, älska dig själv som de personer tycker om dig gör. Och hata inte någon för det är bara slöseri på energie och det drabbar bara dig för de vet inte om det eller så bryr de sig inte...
Av: My
Datum: 8 Oktober 2011
Tid: 23:30

Stop hating yourself, because there's nothing to hate. Stop hating others, it affects only yourself. Hating someone is a waste of energy. All do not like everyone and there's nothing that says you have to like everyone. But do not hate yourself, love yourself as the people like you do. And hate is not any of it is just a waste of energy and it affects only you do not know about it or they do not care ...
By: My
Date: 8 Oktober 2011
Time: 23:30


Konstig känsla

Ibland känns det som min själ lever utanför min kropp. jag kan se mig själv som barn stå framför mig. Det är en konstig känsla och det är svårt att förklara. det är sorgligt på något sätt och på ett annat sätt är det en härlig känsla. Det är just den känslan som jag känner nu då jag skriver detta. En känsla av tomrum i mitt hjärta

========================================

Sometimes I feel that my soul lives outside my body. I can see myself as a child standing in front of me. It's a weird feeling and it is difficult to explain. it is sad in one way and in another way, it's a great feeling. It is precisely that feeling that I feel now as I write this. A feeling of emptiness in my heart. 


Av:My
Datum:6 november 2011
Tid: 00:08

Tankar

Tvättar äntligen, klart om 30min. Sen blir det till att bädda sängen och krypa ner och sova innan skolan börjar.
Ibland känns allt så fel, allt blir så fel. Finns så många jag saknar, men finns det någon mening med att sakna då de inte finns här eller saknar dig?!
Livet suger, men det duger.
Jobbigt att sakna, det är jobbigt att älska.
Behöver en människa som kan  tycka om och älskar mig, för den jag är.
En människa som kan torka mina tårar och trösta mig när jag gråter.
Någon som kan ge mig hopp om att inte ge upp utan finna lyckan åter.
Livets låga finns inte längre , den släcktes för längesen. Glöden är blott det som är kvar men tids nog kommer också den att slockna, då kommer allt bli svart och det ända som kommer finnas kvar är askan av de liv som var fullt av både svek och smärta. Smärtan av att inte känna sig älskad och känna sig som en börda.
En människas lycka kan vara en annas död, lika som en människas bröd kan vara den andres död.

Tänkte tvätta, men ikke..

Nyligen hemkommen . Tänkte tvätta men polackerna hade hunnit före. Men jag får väl försöka hålla mig vaken och tvätta i natt istället.
Möte på måndag , så det ät ju på sätt ovh vis bra att ha något att göra på nätterna då man inte kan sova.

RSS 2.0