Darkness

"Du" förstår inte hur dåligt jag mår.. Det är tydligen mitt fel, att jag mår som jag mår. visst det är väl det på sätt och vis. Men jag vet inte vad jag ska ta mig till snart. Orkar inte hur länge som helst. Men det verkar vara ett skämt i dina ögon.
Jag kanske skrattar, men jag skrattar inte för att jag är glad , jag skrattar för att hindra tårarna från att rinna ner för mina kinder. Jag skär mig inte för att jag vill att du ska tycka synd om mig, jag gör det för att klara ännu en dag, för att slippa den psykiska smärtan för en stund. Hellre fler ärr på kroppen än fler ärr i själen. ärren på kroppen läker och det är små ärr jämfört med de ärr jag har i själen.
Jag vet fan inte hur jag ska göra, för att du ska förstå.
Jag bad inte om att få födas jag bad inte om att komma till denna värld. Mitt liv är lika värdelöst som jag. Försöker se saker positivt men det går inte alltid.
Allt bara snurrar och det jag skriver har ingen struktur, men det är inte så lätt att försöka hålla allt på samma "bana".
Livet suger, fast det kanske är jag som inte duger.

"You" do not understand how bad I feel .. It is apparently my fault that I feel as I feel.certainly it is well that in some ways. But I do not know what I'll get to soon. Can not stand forever. But it seems to be a joke in your eyes.
I might laugh, but I'm not laughing because I'm happy, I laugh to stop the tears fromrunning down my cheeks. I cut myself not because I want you to feel sorry for me, I doit to meet another day, to avoid the psychological pain for a while. Rather more scarson the body than the more scars on the soul. scars on the body heals and the scar issmall compared with the scars I have in mind.
I do not know how the hell to do, to make you understand.
I did not ask to be born I did not ask to come into this world. My life is as worthless asme. Trying to see things positively, but it is not always possible.
Everything just spins and what I write has no structure, but it's not easy trying to keepeverything the same "path".
Life sucks, but maybe I'm not good enough

Patetiskt men sant.

Nu har vi varit på lunch men kunde knappt äta , mår bara så illa vill spy orkar svälja det gång efter gång.
Sov inge bra i natt och det verkar som att det blir nationella i engelska imorgon. Sitter i fiket och funderar, alla tankar snurrar och det är ganska mycket folk. Såren på armen svider men inte lika mycket som det svider och gör ont i själen. "Du" förstår inte hur mycket deras ord sårar du kanske inte förstår , men dom sårar mig så otroligt mycket . Jag kanske inte är den personen som du vill att jag ska vara, och jag vill inte vara den jag är och jag önskar jag kunde vara den person som du vill jag ska vara men jag kan inte. Du säger att jag inte lyssnar, du säger att jag inte litar på dig. Kanske inte har gjort mig förtjänt av en kram, men jag behöver den. Jag kännerm mig trygg med dig. Men jag är värdelös och jag är inte värd att ha dig i mitt liv.
Min sorg och min smärta sitter i både själ och hjärta, om ni visste hur ont det gör kanske ni skulle förstå, Jag skär mina sår för att slippa den verkliga smärtan. Men ni tror det bara är för att jag vill ha uppmärksamhet men det är inte så. Om jag hade fått bestämma så hade jag inte funnits nu, men jag vill inte såra er, jag vet hur det är att bli sårad och jag vill inte såra någon. Visst det kanske jag gör och jag vet inte om det är bättre att ta mitt liv och såra er EN gång, istället för att såra er flera gånger om. Vill göra det som sårar er minst. Men jag vet inte vad det är för jag vill inte såra er överhuvetaget egentligen men det spelar ingen roll hur jag än försöker så sårar jag. Många kanske tycker detta är Patetiskt men detta är hur jag känner.
Ni säger att "Det är bara du som kan göra något" det vet jag, men jag behöver er som stöd."som kan hålla min hand då jag ramlar och få mig att försöka igen. Men jag orkar snart inte det. för det jag får höra är att jag gör fel. "Du gör inga framsteg, du går bara bakåt"
Soc säger att jag inte ens försöker må bra, men jag har gått till läkaren och jag pratade om hur jag mår och hur jag känner och jag ska få prata med en kurator.  Men tydligen så försöker jag inte nog mycket.  Man orkar mer än vad man tror, men man orkar inte hur länge som helst och jag orkar snart inte längre.



Ett försök att koppla bort allt.

Sitter i fiket på skolan , försöker plugga men jag finner ingen ro. Lyssnar på musik och försöker koppla bort alla tankar,men det funkar inte . Kom nyss in efter att ha rökt , Nu ska jag väl försöka att inte tänka och plugga istället. Orkar inte egentligen men jag måste försöka.. Vill dricka, men det är ingen lösning att dricka. Ska prata med Arne någon dag och se om han kanske kan ge mig något råd. Och nu ska jag ha pappret med provsvaret....

Inte ett skit.

Jag gör tydligen ingenting för att må bättre. Att gå till läkaren och fixa så jag får prata med en kurator är att inte ett försök till att må bättre. Värdelös med andra ord, och då är frågan om det ens är värt att fortsätta att existera?! Svaret är nej, det är ingen mening att fortsätta då man inte kommer varken framåt eller bakåt. Hur fan kan man bli såhär värdelös? Hade jag mått bra hade jag inte haft sår på armarna, mitt hjärta skulle inte göra så ont och hoppet hade funnits kvar. Jag orkar inte gå upp för trappan för att sedan bli knuffad hela vägen ner, känns så jävla onödigt att ens försöka ställa sig upp och försöka igen.
Less på att bara höra allt dåligt som får mig att må sämre, ända gången jag är bra är då jag ställer upp och gör som "ni" säger. Bra att ha då "ni" behöver hjälp.
Ni har rätt jag är värdelös, så vad fan gör jag här?!
Vill inte ge upp men orkar fan inte kämpa!
För varje negativa grej jag hör så faller jag längre ner och mitt hjärta och min själ känner mer och mer smärta.
Låt mig slippa mer smärta..

I can't make it

Sitter i skolan och är i princip klar med engelska uppgiften. Orkade inte äta lunch idag, mår bara så dåligt både psykist och fysiskt, allt känns meningslöst och jag vill bara spy och det känns ju inte bättre av att jag ska till läkaren idag. Vill bara släppa allt för det går ju åt helvette ändå, så det är ingen mening att ens försöka. Skolan går åt helvette , livet går åt helvette och känslorna försvinner mer och mer, snart är allt borta. Behöver gråta, men kan fan inte, tårarna är som borta lika så min livslåga. Vad fan ska jag göra för att folk ska förstå?! Känns som såren i min själ aldrig kommer sluta plåga mig.
Tårarna rinner, världen försvinner, när jag blundar blir allt svart. jag drömmer mig tillbaka ,till tiden då jag var liten när problem ännu inte fanns, och kramar var mer än en klapp på huvet. jag saknar den tiden, orkar inte detta mer längre! Orkar inte bli sårad, såren inom mig hinner inte läka förrän det kommer nya.
Älskar då du pussar mig på pannan och stryker mitt hår och att få ligga på din arm och höra ditt hjärta slå, att känna kärleken från någon man älskar, en som läser en som en öppen bok, som ser när något är fel utan att jag behöver säga det. du torkar mina tårar inte bara en gång, du torkar dom så många gånger som det krävs. Du lämnar mig inte. Men ja är rädd att du ska göra det. Jag orkar inte vara stark längre. Skulle aldrig klara mig om du släppte min hand.
// A,H

I really needs you

Vill gråta, men det finns inga tårar. Behöver en kram, men det finns ingen att krama. Behöver kärlek, men det finns ingen. Vill leva, men jag orkar inte. Jag vill dö, men jag vågar inte. Behöver tröst, men ingen som kan trösta.
Finns inte många personer som jag litar på , men det finns en som jag litar mer på än mig själv. Och han vet vem han är. Du tröstar, du kramar , du ger mig kärlek och du bryr dig mer än du behöver.
Oavsett hur depp jag är så får du mig alltid att le. Anledningen till varför jag inte kan få en kram, kärlek och tröst. Är för att DU inte är här.
Love you
// A,H
Want to cry, but there are no tears. Need a hug, but there is no one to hug. Need love,but there is no. Want to live, but I do not. I want to die, but I dare not. Need comfort, butno one can comfort.
Are not many people that I trust, but there is one that I trust more than on myself. Andhe knows who he is. You comfort, you hug, you give me love and you care more thanyou need.
No matter how depp I am so must you always make me smile. The reason why I can not get a hug, love and comfort. Is that YOU are not here.
Love you
/ / A, H

No feelings

I can't do this task, it's to hard and everything is spinning around in my head. I don't feel so good , my heart is broken and my brain is empty. My feelings are gone , I do not live, I only exist.

This is how u can feel when u have a ice cold heart.


Good good

http://www.youtube.com/watch?v=jumDyoWnDmk&feature=related

Engelska.

Sitter på fiket i skolan och ska skriva om någonting . Vad vet jag inte än för det är valfritt och man får välja att skriva om vad man vill. Orkar inte, vill bara gå hem och lägga mig i sängen och sova bort denna dag också ....
Fan att det ska vara så svårt. Och på onsdag har vi nationella i engelskan igen, men detta gång muntligt. Nej nu ska jag lyssna på musik och försöka komma på något att skriva om så  jag blir klar med denna uppgift någon gång......

Tror jag skiter i denna dag.

Tror jag skiter i att vara vaken idag och går och lägger mig igen. Kanske mår bättre imorgon, ingen lust att vara vaken idag. Empty feelings. Om jag inte är vaken så kan jag inte såra något , och det är ju bra. så dax att sova.
God natt

Kloka ord från en vän.

Kloka ord av en vän är sånt man behöver ibland och det fick jag igår. Tack till Marlin Jönsson .
Dessa kloka ord som du sa fick mig att tänkta om och inte ge upp utan att hjälpa andra i samma "båt" . Alla har en mening med livet och min mening med livet är att hjälpa andra som går/har gått igenom det jag går igenom.
Att ta sitt liv är en dålig lösning och visar bara att den/dom som sårat en "vinner" och då kan ju den personen göra samma sak emot fler och fler. Det är värt att leva för att bara kunna hjälpa "en" person som kanske senare kan hjälpa en annan. Jag kunde ha tagit livet av mig då jag förstod vad som hänt, men gjorde det inte . Varför gjorde jag inte det? Nej för att jag inte ville ge upp , för att jag kanske visste att det var fel. Det är så simpelt att ta livet av sig, lättare än vad man tror. Jag vill inte såra mina nära och kära, alla som bryr sig. Varför ska jag såra så många för att göra mitt liv lättare? Det går bara inte,jag kan inte vara en sån egoist, man måste vara det ibland men att vara en sådan stor egoist är bara för mycket. Jag vet hur det känns att blir sårad och kan jag hindra att andra blir det så ,ska jag göra vad jag kan för att inte såra dom. Visst alla sårar ju någon gång, men att ta livet av sig sårar dem som bryr sig om "DIG" mer än du kan ana. Om du inte förstår så kanske du måste försöka se det ur deras synvinkel. Hur du skulle känna om någon du älskar/ bryr dig om skulle ta sitt liv. Det finns bättre sätt att lösa sina problem. ALLT GÅR BARA DU VILL. 
Wise words of a friend is like that you need sometimes, and I got yesterday. Thanks to Marlin Jönsson. 
These wise words that you said made me think about and do not give up but to help others in the same "boat". Everyone has a purpose in life and my purpose in life is to help others who go / have gone through what I go through. 
To take his life is a poor solution and just shows that the / those who had wounded one "wins" and then of course the person doing the same thing to more and more. It is worth living just to be able to help "a person who might later may help another. I could have killed me when I realized what happened, but did not. Why did not I? No, because I did not want to give up, that maybe I knew it was wrong. It's so simple to kill themselves, easier than you think. I do not want to hurt my loved ones, anyone who cares. Why should I hurt so many to make my life easier? You just can not, I may not be such a selfish, you have to be there sometimes but to be such a great egotist is just too much. I know how it feels to get hurt and can I prevent others from becoming so, I'll do whatever I can to not offend them. Certainly all the hurt of course ever, but that suicide hurts those who care about "YOU" more than you can imagine. If you do not understand then maybe you should try to see it from their point of view. How you would feel if someone you love / care about would take his life. There are better ways to solve their problems. EVERYTHING IS JUST LIKE YOU.

Can't take this pain anymore

Please help me. Take my heart so I can avoid this pain.


Snälla sluta snurra

Snälla sluta snurra!
Allt bara snurrar, varje dag och varje kväll. När ska det sluta snurra? Orkar inte med att alla tankar snurrar hela tiden. Ska jag ge upp, eller förtsätta kämpa?
Svårt att se allt positivt, och jobbigt att behöva känna att livet är tungt.
Jobbigt när livet sviker och mörkret kommer och ljuset försvinner mer och mer.
Please stop spinning!
Everything just spins, every day and every night. When will it stop spinning? Can not bother with all the thoughts spinning all the time. Should I give up, or continued to struggle?
Difficult to see everything positive, and tedious to have to feel that life is hard.
Hard when life fails and darkness and the light disappears more and more.
I'm a such a useless girl

Va fan ska jag ta mig till?

Är less på all rykten på byn. Att jag är en alkoliserad knarkhora.
Men jag vet att jag inte gör det, lämnade pissprov och det visade negativt. så ingen ska komma och säga massa skit som inte är sant. för jag kan sätta dit dom för kränkning och förtal. och det funderar jag på att göra . bara det att de fega jävlarna anmäler anonymt till soc , för att dom inte vågar stå för det dom själva säger.,
Fattar inte varför folk inte kan sluta lägga sig i andras liv. Säljer tydligen knark till ungdomar och har värsta jävla pådraget i min lägenhet. Fy fan säger jag bara till dom som snackar skit. Jag kanske inte är "Guds" bästa barn. men va fan sluta sprid tykten , KOM TILL PERSONEN SOM DET HANDLAR OM OCH FRÅGA OM DET NI HÖRT ÄR SANT. SLUTA TA ALLT FÖR GIVET!!!
Är det så jävla konstigt att folk ger upp och tar livet av sig då dagens samhälle är såhär. Dom som spridit dessa rykten är inte ens värd att dö. Falska jävlar är vad ni är, kanske det är ni som har något att dölja. det har inte jag så sluta jävlas med mig hela jävla tiden.  Ni är inte värd att hata, orkar fan inte lägga massa onödig energi på er 

Människor

Det finns människor på jorden ,alla människor ör lika mycket värda. ingen människa är mer värd än en annan. Men det förstår inte alla. Spelar ingen roll om man är hemlös eller inte, rik eller fattig, barn eller vuxen. Det spelar ingen roll. FÖR ALLA ÄR LIKA MYCKET VÄRDA. Man kankse inte gillar samma sak, men det finns en sak som alla har gemensamt,och det är kärlek. Alla behöver kärlek och omtanke . Kärlek är viktigare än pengar. Jag förstår inte varför vissa människor tror att dom rika är mer värda än de fattiga. Det är som i skolorna , Ett barn som har det lite svårare än de andra kanske inte får vara med och leka. Det är inte okej att vissa barn ska behöva gå igenom det. Barnet kommer må sämre och sämre, till slut kanske barnet inte vill gå till skolan, det är inte bra. detta sätter sina spår i barnets framtid.
Vissa "Vuxna" säger att det är "barnets" fel att de mår dåligt, att det får skylla sig själv. Detta kan bidra till att barn förlorar hoppet.
ALLA ÄR LIKA MYCKER VÄRDA!
There are people on earth, all people o equal. no man is worth more than another. Butthat does not understand all. Does not matter if one is homeless or not, rich or poor,child or adult. It does not matter. ALL are equal. You do not like the same thing, butthere is one thing all have in common, and it is love. Everyone needs love and care.Love is more important than money. I do not understand why some people think thatthe rich are worth more than the poor. It is used in schools, a child who has it a bitharder than the others may not get to play with it. It is not okay that some childrenshould have to go through it. The child will feel worse and worse, eventually the child may not want to go to school, it is not good. this puts its mark on the child's future.
Some "adults" say it is 'child's' fault that they feel bad, that it may blame himself. Thiscan help children lose hope.
ALL IS AS much dignity!

Min pappa

Denna är några år gammal.
Min pappa
Du pappa! Jag tänker på dig! jag vill inte att du ska lämna mig.
Jag vill ha dig kvar i mitt liv, jag är din dotter och jag behöver dig. Jag behöver dig lika mycket som du behöver mig.


Tomma ord

Du sa att du skulle finnas här för mig.
Du sa att du älskade mig.
med det ända som fanns där var tomma ord.!

Så sant!


Ännu ett misstag

Misstagen blir allt fler och fler, tror att mitt leende är mer än vad det är. Under leendet gömmer sig smärta, smärtan från ärr och nya sår. Själen kommer inte att bli den samma som den var förr. Jag försöker att ta en dag i taget, men det är lättare sagt än gjort. Om ni bara visste hur djup denna smärta är. Det är inte som när man var liten och smärta var då man ramlade med cykeln, kärleken var en puss på kinden, problemen man hade var att dina syskon var jobbiga.
Önskade allt kunde vara som när man var liten. då man inte var förstörd, då man inte hade några problem.
Om man gör misstag går det att ändra eller göra det bättre, jag är ett misstag och det finns inget att göra åt det.
Så glöm inte att du kan rätta till de misstag du har gjort/kommer att göra.

I can't fight this war anymore

Jag kan inte vinna detta krig, kriget att försöka vinna över depressionen ,smärtan, sorgen ,ångesten, misslyckandet.
Jag orkar fan bara inte längre.
Man har inte rätt att "släcka" någons ljus, men man har rätt att släcka sitt eget.
Det är en tanke jag har, att det kanske är dax att släcka mitt.
Life is just a game, and I'm losing it.


Det är inte fel!

Det är inte fel att låta livet släppa ens hand. Om allt känns meningslöst och tungt och det aldrig vänder. Man klarar av psykisk längre än vad man tror, men man kan inte vara stark för alltid. Psykisk smärta är värre än fysisk.
Se blodet rinna och världen försvinna. att känna hur man blir mindre och mindre medveten om allt som händer ju längre tiden går. Bara känna hur livet försvinner mer och mer.
JAG LEVER INTE JAG EXISTERAR BARA. MAN LEVER INTE BARA FÖR ATT ENS HJÄRTA FORTFARANDE SLÅR!!!
MAN ORKAR INTE HUR LÄNGE SOM HELST, OCH JAG ORKAR INTE LÄNGRE NU. MIN LIVSLÅGA HAR SLOCKNAT.

Allow your heart to stop beating


Låt livet släppa min hand

When I die please don't cry, just look at the sky and say good bye.
Låt livet släppa min hand

Oälskad eller bara Oönskad?

Känns som alla vänder en ryggen. Man hör bara alla fel man gör . Så vad är det för mening att ens försöka göra något rätt?
Försov mig, missade mötet med soc, misslyckades på provet. Vad mer kan man säga?! Ingenting mer än att man är vördelös och misslyckas med allt man försöker göra och allt bara känns meningslöst.
Vill inte leva i denna värld , sitter fast och kan varken vända om och gå tillbaka eller fortsätta framåt.
SNÄLLA SKJUT MIG BARA, SÅ JAG SLIPPER ALLT SKIT!!!
Orkar inte med att se familj och vänner bli besvikna längre. Vill inte såra, vill inte ge upp men det är nog det bästa just nu..

SNÄLLA!!! SLÄPP ALDRIG MIN HAND...



Dessa dikter har jag skrivit till olika personer och alla finns i mitt hjärta.

Så som stjärnan glimtar på vinternattens mörka himmel, så glimtar du . Du lyer upp tillvaron genom att bara finnas till. Du ställer upp i vått och torrt. Du är en bra person och såna personer som dig ska man vara rädda om <3
Allt du sa var med brist på respekt och överflöd med svek. Det du sa hade färgen röd, men ju längre tiden gick kom den svarta skuggan fram mer och mer. Det röda som jag trodde stod för kärlek visade sig vara askan. Askan som visade att allt du sa bara var tomma ord. Ord som inte betydde ett skit för dig. =((
Everything you said was the lack of respect and abundance of deceit. What you saidwas the color red, but as time passes the black shadow came up more and more.The red that I thought stood for love turned out to be ashes. The ash, which showedthat everything you said was just empty words. Words that did not mean a damn thing for you.




Jag var på väg hem från skolan en kall vinterdag
Tog en genväg genom skogen och jag gick vilse
Det var sent och jag var rädd och ensam
Sedan en snäll gammal man tog min hand och ledde mig hem
Mamma kunde inte se honom, men han stod där
Men jag visste i mitt hjärta, han var svaret mina bönerI was walking home from school on a cold winter’s day

Took a shortcut through the woods and I lost my way
It was getting late and I was scared and alone
Then a kind old man took my hand and led me home
Mama couldn’t see him, but he was standing there
But I knew in my heart, he was the answer to my prayers


Jag vet verkligen inte.I really don't know.

Jag känner ingenting, jag ser ingenting. jag vet inte vad som händer med mig! Vad är det som är fel och vad är det som gör att det blir fel? är det jag som gör allt även fast jag tror att jag gör det som ska göra det lättare?! Jag vet faktiskt inte. Känner mig ensam och vilsen. men jag vet att "du" och många andra finns för mig . Jag vill ta din hjälp. jag vill hålla din hand, men jag är bara så rädd att du ska släppa taget. Det är därför väljer jag att inte ta din hand. För om jag inte tar din hand, så kan du heller inte släppa min. Jag håller alla känslor inom mig, för att jag inte vill visa hur jag känner. Jag kanske är rädd att visa vad jag känner. Jag vet inte.. Allt känns bara meningslöst, även fast det kanske inte är så. Men min hjärna säger en sak och mitt hjärta säger en annan . Jag vet inte vilken väg jag ska gå. är rädd för att välja väg. för det ända jag kan tänka på är att jag kanske väljer fel väg.

I feel nothing, I see nothing. I do not know what is happening to me! What is wrongand what is it that makes it go wrong? Is it me that makes everything even though I think I do that will make it easier! I really do not know. Feel lonely and lost. But I knowthat "you" and many others are for me. I want to take your help. I want to hold your hand, but I'm just so afraid that you will let go. That is why I choose not to take your hand. Because if I do not take your hand, you can not let go of mine.

I keep all the emotions within me, because I do not want to see how I feel. Maybe I'm afraid to show what I feel. I do not know .. Everything just feels pointless, even though it might not be so. But my brain says one thing and my heart says another. I do not know which way I should go. are afraid to make a route. the only one I can think of is that I might choose the wrong way.


Nyss kommit hem

Kom nyss hem från att ha köpt cigaretter. Har fortfarande jätte ont i knät , tror inte ett skit på skolsköterskan att det bara är träningsvärk. Men jag ska försöka gå till sjukhuset imorgon och om jag inte får tid då så har jag ju en tid hos läkaren den 26 maj. Men jag hoppas att jag får tid imorgon för jag har ju lovat "Dig" att jag ska gå dit.
Så jag får ju hålla det jag lovat , och gå dit.
Jag hoppas att allt blir bättre snart, för jag vet inte hur länge jag orkar. Men det är bara att försöka och göra det bästa och ta en dag i taget. Om jag har kunnat kämpat till nu så borde jag kunna fortsätta kämpa. Jag är inte den som ger upp i första taget, gäller bara att jag använder min envishet på ett bra sätt och inte det dåliga.
"Vägen jag går på är mörk och hemsk,jag skulle vilja att du gick bredvid mig och höll min hand. Men stigen är för smal för att du ska kunna gå bredvid m

Kom nyss hem från att ha köpt cigaretter. Har fortfarande jätte ont i knät , tror inte ett skit på skolsköterskan att det bara är träningsvärk. Men jag ska försöka gå till sjukhuset imorgon och om jag inte får tid då så har jag ju en tid hos läkaren den 26 maj. Men jag hoppas att jag får tid imorgon för jag har ju lovat "Dig" att jag ska gå dit. Så jag får ju hålla det jag lovat , och gå dit.

Jag hoppas att allt blir bättre snart, för jag vet inte hur länge jag orkar. Men det är bara att försöka och göra det bästa och ta en dag i taget. Om jag har kunnat kämpat till nu så borde jag kunna fortsätta kämpa. Jag är inte den som ger upp i första taget, gäller bara att jag använder min envishet på ett bra sätt och inte det dåliga.

"Vägen jag går på är mörk och hemsk,jag skulle vilja att du gick bredvid mig och höll min hand. Men stigen är för smal för att du ska kunna gå bredvid mig"

Just got back from buying cigarettes. Still very sore knee, do not give a shit on theschool nurse that it's just sore. But I'll try to go to the hospital tomorrow and if I do not get time also, I have an appointment with the doctor May 26 But I hope I have timetomorrow for I have promised "you" that I should go there.

So I get to keep my promise, and go there.
I hope everything gets better soon because I do not know how long I can keep up. But it is just to try and do the best and take one day at a time. If I have been struggling tonow so I should be able to keep fighting. I'm not the one who gives up easily, I just have to use my stubbornness in a good way and not the bad.

"The road I walk on are dark and horrible, I would like you walked beside me and held my hand. But the path is too narrow for you to walk beside me"

 


Please make this pain go away!

Smärtan i mitt hjärta är obeskrivlig, vet inte vart jag ska ta vägen. Ibland känns det bara som om det bästa skulle vara att sömna in och aldrig mer vakna. Bara sluta mina ögon och låta all smärta försvinna. Livet kan vara helt underbart men också fördjävligt.
Livet är en dans på rosor helt underbart, men också jävligt taggigt.
Smärtan i mitt hjärta är obeskrivlig, vet inte vart jag ska ta vägen. Ibland känns det bara som om det bästa skulle vara att sömna in och aldrig mer vakna. Bara sluta mina ögon och låta all smärta försvinna. Livet kan vara helt underbart men också fördjävligt.
Livet är en dans på rosor helt underbart, men också jävligt taggigt.

The pain in my heart is indescribable, do not know where to turn. Sometimes it feels just as if the best would be to fall asleep and never wake up. Just close my eyes and let all the pain disappear.

Life is a bed of roses just wonderful, but too damn spiky.



Varför leva när man kan dö?
För att om du dör kommer du slippa allt de negativa, men även allt annat som är positivt. Det finns trots allt mer av det positiva än det negativa även om det känns som det är tvärtom . Men det är för att det man tycker är "kul" gör att tiden går snabbare och det negativa gör så att allt känns som en evighet.
// My 3/5-11



A helping hand

Orden du säger får mig att le, du får mig att skratta. Något med dina ögon säger att allt kommer bli bättre och att allt kommer bli bra. Bara jag lyssnar på dig och försöker ta till mig av det du säger till mig. vissa ord gör ont medan andra läker. Idag då jag var på mötet så tänkte jag på vad du sagt och försökte att hålla mig lugn, det fungerade ett tag . Men efter ett tag så började jag försvinna , det var som om min hjärna bara stängde av . Vill bara tacka dig för att du finns och för att du inte ger upp på mig. Jag vet att jag är jobbig, jag vet att jag är svår. Men jag uppskattar verkligen att du finns och stöttar mig . Vet inte vad jag skulle göra utan dig för jag vet att jag kan prata med dig om allt. och du ger mig en hjälpande hand,så snälla släpp inte min hand.


The words you say make me smile, you make me laugh. Something in your eyes says that everything will get better and that everything will be fine. Just listening to you and try to take me by what you say to me. certain words hurt others heal. Today when I was at the meeting so I thought of what you said and tried to stay calm, it worked for a while. But after a while I started to go away, it was as if my brain just shut down. Just want to thank you for being there and for that you do not give up on me.I know I'm annoying, I know I'm difficult. But I really appreciate you there and support me. Do not know what I would do without you. because I know I can talk to you about everything. And you give me a helping hand . So please do not let go of my hand.



The light in my life..

You are the light in my life. You are my sun on the day and the star at night. even if I can't see you every day. I will always know that you are in my heart.

I really love you and you will always have a special place in my heart A.H <3  

Stay for ever

Some people just don't fit in my heart. But the people that fit in my heart, are there to stay for ever.




Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0